Калі вам падабаецца нечая фатаграфія ў Instagram, то ў адрозненне ад яе і заблакуйце іх, ці атрымаюць яны ўсё ж апавяшчэнне?


адказ 1:

Усё залежыць ад тэорыі "НЕ", але вы павінны разумець зменныя.

Калі вам падабаецца малюнак, падобнае пераходзіць у Instagram, а потым перадаецца карыстачу. Калі вы ў адрозненне ад і / або блакіруе тое самае, гэта адбываецца і так хутка, што людзі гэтага не ўбачаць, таму мой адказ няма.

Але ёсць некалькі (рэдкіх, але магчымых) сцэнарыяў, якія дазваляюць іншаму чалавеку бачыць падобнае і атрымліваць апавяшчэнне, напрыклад, чалавек атрымлівае падобнае і пераходзіць у аўтаномны рэжым да таго, як увайдзе адрозненне альбо блок, альбо, магчыма, чалавек, які атрымлівае падобнае, знаходзіцца на у інстаграм на дадзены момант зроблена падобнае. У тых сцэнарыях чалавек убачыць падобнае, а потым, калі вярнуўся ў Інтэрнэт, падобнае знікне.